Готово е новото крило на ДГ "Ралица", научи Plovdiv24.bg. По думите

...
Готово е новото крило на ДГ "Ралица", научи Plovdiv24.bg. По думите
Коментари Харесай

Добра новина за много пловдивски родители

Готово е новото крило на ДГ  "Ралица ", научи Plovdiv24.bg. По думите на кмета на регион "Южен " Борислав Инчев има голяма възможнот формалното му разкриване да се случи още следващта седмица. 
Така новата постройка ще влезе в употреба малко повече от година след старта на строителството й. 
Тя ще е за 4 групи - две от които яслени. Втората яслена група е новооткрита и за нея към този момент бяха оповестени местата за банкет. 
В новата постройка на ДГ "Ралица " са проектирани три входа - по един за двете яслени групи на първия етаж и един общ вход за двете култивиран групи, ситуирани на втория етаж. И трите входа са налични и посредством наклонена рампа. За всяка яслена група е планувано антре, стаи за игра, спални и кухненски бокс с ъгъл за хранене. За всяка градинска група са планувани систематичен кабинет, дрешник за децата, кухненски бокс, занималня с кътове за игри и хранене, спалня.

Сградата е построена съгласно всички модерни стандарти - с сложена топлоизолация и инсталирана слънчево-колекторна апаратура на покрива. Дворът ще разполага с площадки за всяка една от групите с катерушки, пързалки и други външни детайли за игра, както и просторни зeлени площи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР